071/334-919

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ MIDAS

10,500.00 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН

ОБЛОЖЕНО СО ПУ КОЖА

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

ФИКСИРАНИ РАЧКИ ОБЛОЖЕНИ СО КОЖА

ГАРАНЦИЈА 1 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ЦРНА БОЈА

SKU: 2953 Категорија
Shopping Cart