Tooky Магнетна кутија – Математика

1.050 ден

Уникатна математичка магнетна кутија. Секоја кутија доаѓа со вградена магнетна табла која се отвора заедно со капакот. Со негова помош децата ги учат основите на собирање и одземање на забавен начин, поттикнати од слики и бројки. Сетот вклучува и картички со гума. Идеален сет за патување.
Димензии: 26x19x4,5cm
Возраст: 3+

Нема на залиха

SKU: 100145 Категорија