Tooky Клупа со чеканче

1.100 ден

Повеќебојната дрвена клупа со штипки за забивање е одлична играчка која развива координација на рака-око и сила на рацете кај децата. Комплетот вклучува чекан и 8 повеќебојни штипки.
Димензии: 21,8х12х10см
Возраст: 12 м+

Нема на залиха

SKU: 100113 Категорија