Tooky Блок puzzla – Животни

790 ден

Дрвена блок загатка со 6 различни животни на неа. Илустрациите се соодветни за возраста и привлечни. Сетот вклучува 6 картички за најмалите да ги препознаат животните и полесно да ја состават сложувалката.
Димензии: 13,5X13,5X4,5
Возраст: 2+

Нема на залиха

SKU: 100143 Категорија