071/334-919

СЕТ ЗА ПОЈАДОК

420.00 ден

ДИМЕНЗИИ 27,3*22,2*9,5ЦМ

ТЕЖИНА 249ГР.

МАТЕРИЈАЛ ПЛАСТИКА

СОДРЖИНА ЧИНИЈА,ЧАША И ТАЊИР

 

Shopping Cart