071/334-919

СЕТ ЗА ХИГИЕНА 4/1

430.00 ден

ДИМЕНЗИИ 32*14*8ЦМ

ТЕЖИНА 128ГР.

МАТЕРИЈАЛ ПЛАСТИКА,ПП,ПВЦ

СОДРЖИНА КУТИЈА ЗА ЧЕТКА,НЕСЕСЕР,КУТИЈА ЗА САПУН И ЧАША

 

 

Shopping Cart