071/334-919

Постер множење и делење

995.00 ден

SKU: 6010 Категорија

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Наслов на оригиналот: Училишен постер: Постер множење / Постер делење
Јазик на оригиналот: македонски
Димензии на постерот: 100*70 см

Овој постер е изработен со цел да им помогне на учениците полесно да го совладаат множењето и делењето.

Shopping Cart