071/334-919

Латиница

995.00 ден

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Наслов на оригиналот: Училишен постер: Азбука латиница печатно и  ракописно
Јазик на оригиналот: македонски
Димензии на постерот: 100*70 см

Целта на изработка и печатење на овој постер е да може секое дете во својата соба да има потсетник за тоа како се пишуваат буквите во латиницата. Постерот е двострано испечатен, од едната страна се печатните букви од латиницата а од другата страна ракописни букви од латиницата.

SKU: 6013 Категорија
Shopping Cart