071/334-919

Пролет и овошје

995.00 ден

SKU: 9461 Категорија

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2018
Јазик на оригиналот: македонски
Димензии на постерот: 100*70 см

Овој постер е изработен со цел да им помогне на учениците да ги научат карактеристиките на годишното време пролет. На позадината на овој постер е прикажана слика од овошје и  зеленчук.

Shopping Cart