071/334-919

КРАФТ МЕТАЛНИ ПРИВЕЗОЦИ, МОРЕ, СРЕБРЕНИ, 4КОМ

89.00 ден

ДИМЕНЗИЈА 10,5*7,5*0,6ЦМ

ТЕЖИНА 12ГР.

SKU: 137451 Категорија

ДИМЕНЗИЈА 10,5*7,5*0,6ЦМ

ТЕЖИНА 12ГР.

Shopping Cart