071/334-919

Крафт хартиени цветови 30ком.

95.00 ден

Димензии 13*12*0,3цм

Тежина 8 гр.

SKU: 137601 Категорија

Димензии 13*12*0,3цм

Тежина 8 гр.

Shopping Cart