071/334-919

Крафт конфети листови 20*18мм

40.00 ден

Димензија 11,2*0,6*12,2цм

Тежина 14гр.

SKU: 137031 Категорија

Димензија 11,2*0,6*12,2цм

Тежина 14гр.

Shopping Cart