071/334-919

Кирилица

995.00 ден

SKU: 6012 Категорија

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Наслов на оригиналот: Училишен постер: Азбука кирилица печатно и  ракописно
Јазик на оригиналот: македонски
Димензии на постерот: 100*70 см

Целта на изработка и печатење на овој постер е да може секое дете во својата соба да има потсетник за тоа како се пишуваат буквите од македонската кирилица. Постерот е двострано испечатен, од едната страна се печатните букви од кирилицата а од другата страна ракописни букви од кирилицата.

Shopping Cart