071/334-919

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ MISTIK

9,900.00 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОНСЕДЛОТО Е ТАПАЦИРАНО СО КВАЛИТЕТЕН

МАТЕРИЈАЛ ОБЛОЖЕН СО МРЕЖА

ФИКСИРАНИ ПВЦ РАЧКИ

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

БОЈА БЕЛО/ЦРНА

SKU: 3689 Категорија
Shopping Cart