071/334-919

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ AIDA

11,900.00 ден

SKU: 1206 Категорија

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН

ОБЛОЖЕНО СО ПУ КОЖА

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

ФИКСИРАНИ РАЧКИ ОБЛОЖЕНИ СО КОЖА

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 1 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

БЕЖ БОЈА

 

Shopping Cart