Детски Атлас на Светот

295 ден

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2020

Наслов на оригиналот: Детски Атлас на Светот

Автори: Анита Милевска

Јазик на оригиналот: македонски

Број на страни: 50

ISBN: 608204177 1

Корица: тврда

Патувајте низ светот од Азија за Америка, од Европа до Африка, од Австралија до Северниот и Јужниот пол. Запознајте ги животните, видете го растителниот свет, посетете ги важните туристички атракции. Со овој географски атлас, децата се запознаваат на забавен начин со светот околу вас. Атласот над 48 страници содржи тематски карти на континентите, со богати илустрации на животински, растителен свет, туристички локации итн.

SKU: 7302-ДЕТ Категорија