Волшебниот извор

295 ден

Волшебниот извор

Опис:

Книгата претставува збирка современи бајки за деца и се состои од 7 бајки, кои се А4 формат тврд повез.
Секој од нас пораснал со најубавите бајки кои ни раскажуваа нашите родители. Преку бајките сакаме да им го исполниме детството на децата со прекрасни приказни.