Tooky Едукативна проодувалка

4.500 ден

Оваа мултифункционална дрвена играчка сигурно ќе стане најдобар пријател на најмалите кои доаѓаат во контакт со неа.

Проодувалката има лавиринт со мониста, сортирање на форми, препознавање блокови, моторизирани тркала, ретровизори, абакус, ксилофон и ротирачки блокови. Детето може да пристапи до кој било развоен систем во секое време.
Димензии: 51x35x32cm
Возраст: 18м+

Нема на залиха

SKU: 100196kef Категорија