Подлога за бебешка гимнастика Kikka Boo – Color Fun

3.890 ден

• Подлогата се карактеризира со јасни бои кои го развиваат видот и имагинацијата.
• Играчките се меки и плишани со што детето ќе биде безбедно за време на играта.
• Разнобојните топчиња се пластични и соодветни за игра.
• Производот содржи 30 топчиња во разни бои.
• Преку играта со топчиња децата учат како да ги распознаваат боите.
• Топчињата можете да бидат распостелени на подлогата или сместени во мрежата.
• Димензии на пакувањето: 62x50x10 cm.
• Димензии на производот: 120x100x55 cm.

Нема на залиха

SKU: 550824 Категорија