071/334-919

Забавно-едукативна книга, Големата весела книга на активности 2

230.00 ден

А4

Поврзуваме цртаме, боиме, пресметуваме, учиме и мнооогууу се забавуваме.
Едноставни и оригинални методи за учење низ игра за развој на моторичките вештини, подобрување на концентрацијата и стимулирање на детската љубопитност, креативност и фантазија.

Shopping Cart