071/334-919
,

Ранец Pop Fashion Role

1,050.00 ден

Големина:43х30х20цм

Волумен 26л.

Материјал:различен

Грб:мек грб

Метален патент

 

-самостоечки

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

Големина:43х30х20цм

Волумен 26л.

Материјал:различен

Грб:мек грб

Метален патент

 

-самостоечки

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

Shopping Cart