071/334-919
,

Несесер b64

360.00 ден

Големина 21*10.5*6.5цм

Тежина 75гр

Материјал полиестер 600Д

Метален патент

2 патенти

Големина 21*10.5*6.5цм

Тежина 75гр

Материјал полиестер 600Д

Метален патент

2 патенти

Shopping Cart