071/334-919

КУВАР СО ЛАЖИЦА

230.00 ден

SKU: 3750 Категорија

КРЕМ ХАРТИЈА 70ГР.

ЗАОБЛЕНА ИВИЦА

ДРВЕНА ЛАЖИЦА

170*240ММ

72ЛИСТА

Shopping Cart