071/334-919

Кутија за четка, кутија за сапун и чаша ФЦ Барселона

450.00 ден

SKU: 306814 Категорија

Спецификација:
Димензии: 32,5 х 14,5 х 8 см
Тежина: 128гр
Материјал: пластика (ПП, ПВЦ)
Содржина: кутија за четка, кутија за сапун и чаша

Shopping Cart