071/334-919

Крафт стаклени шишенца 70мм 2ком.

60.00 ден

Димензија 13,5*8,5*3цм

Тежина 48гр.

SKU: 137620 Категорија

Димензија 13,5*8,5*3цм

Тежина 48гр.

Shopping Cart