071/334-919

КРАФТ МЕТАЛНИ ПРИВЕЗОЦИ, ЗНАМЕНИТОСТИ, СРЕБРЕНИ, 4КОМ

85.00 ден

ДИМЕНЗИЈА 10,5*7,5*0,6ЦМ

ТЕЖИНА 12ГР.

SKU: 137450 Категорија

ДИМЕНЗИЈА 10,5*7,5*0,6ЦМ

ТЕЖИНА 12ГР.

Shopping Cart