071/334-919

Крафт копчиња до принт 20мм ,20ком

70.00 ден

Димензија 11,8*10*0,5цм

Тежина 20гр.

SKU: 137791 Категорија

Димензија 11,8*10*0,5цм

Тежина 20гр.

Shopping Cart