071/334-919

Крафт ѕвоно 14мм 20ком

70.00 ден

Димензија 10,7*9,8*1цм

Тежина 23гр.

Боја златна

SKU: 137702 Категорија

Димензија 10,7*9,8*1цм

Тежина 23гр.

Боја златна

Shopping Cart