071/334-919

КЕРАМИЧКА ШОЉА

235.00 ден

ДИМЕНЗИЈА Ø 8 * 9,5ЦМ

ТЕЖИНА 377ГР.

МАТЕРИЈАЛ КЕРАМИКА

 

 

Shopping Cart