071/334-919

Ева пена флуресцентна жолта

25.00 ден

Формат А4

Дебелина 1,8мм

10листа во пакување

Флексибилна и еластична

SKU: 134080 Категорија

Формат А4

Дебелина 1,8мм

10листа во пакување

Флексибилна и еластична

Shopping Cart