071/334-919

Детски Атлас на Светот

295.00 ден

SKU: 7302 Категорија

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Наслов на оргиналот: Детски Атлас на Светот
Автори: Анита Милевска
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 50
ISBN: 608204177 1
Корица: тврда
Патувајте низ светот од Азија за Америка, од Европа до Африка, од Австралија до Северниот и Јужниот пол. Запознајте ги животните, видете го растителниот свет, посетете ги важните туристички атракции. Со овој географски атлас, децата се запознаваат на забавен начин со светот околу вас. Атласот на 48 страници содржи тематски карти на континентите, со богати илустрации на животински, растителен свет, туристички локации итн.

Shopping Cart