071/334-919

ДЕТСКА ТАБЛА двострана бело/зелена голема

320.00 ден

SKU: 27 Категорија

ДВОСТРАНА СО МАКЕДОНСКА АЗБУКА

МОЖНОСТ ЗА ПИШУВАЊЕ СО КРЕДА И СО МАРКЕР

ДИМЕНЗИЈА 40*45ЦМ

Shopping Cart