071/334-919

Човеково тело-анатомски атлас

265.00 ден

Издавач: Тримакс
Автори: Цветанка Малческа, Ристе Шурбески
Година на издавање: 2021
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 48
Корица: мека

Овој анатомски атлас / енциклопедија е еден вид школско помагало по предметот биологија, наменет за учениците од основното, па и средното образование. Во него е обработена анатомијата на човечките системи, со голем број на слики и интересни факти за човечкото тело.

Shopping Cart