071/334-919

Чадор Elsa

240.00 ден

Димензии 84*67цм

Тежина 250гр.

Материјал полиестер, метал, пластика

Отпорност,трајност,квалитет и брзо се суши

SKU: 322890 Категорија

Димензии 84*67цм

Тежина 250гр.

Материјал полиестер, метал, пластика

Отпорност,трајност,квалитет и брзо се суши

Shopping Cart