Нотес Standard тегет A6

120 ден

ТЕРМО ПУ КОРИЦА

ХАРТИЈА 80ГР.

БЛИНДРУК

ЗАОБЛЕНИ ИВИЦИ

192 СТРАНИ

90*45ММ

SKU: R336702 Категорија