НОТЕС STANDARD А6 ЦРВЕН

120 ден

ТЕРМО ПУ КОРИЦА

ХАРТИЈА 80ГР.

БЛИНДРУК

ЗАОБЛЕНИ ИВИЦИ

192 СТРАНИ

90*45ММ

А6 ФОРМА

SKU: R336706 Категорија