НОТЕС Antilop B5

270 ден

ТЕРМО ПУ КОРИЦА

ХАРТИЈА ШАМОА 80ГР.

ШИЕНА КОРИЦА

ЗАОБЛЕНИ ИВИЦИ

СРЕБРЕН ОТИСОК

175*245ММ

224 СТРАНИ

Б5 ФОРМАТ

Нема на залиха

SKU: R3028 Категорија