Креативен металик сет

850 ден

– долготрајно забавување и
развивање на креативни вештини
– богат сет за уште побогата
забава

 

Во сетот влегуваат:
– маркери металик глитер (8 бои)
– глитер бои и лепак
– ножици
-картонска хартија
– сетот е наменет за деца над 6
години

SKU: 43165 Категорија