Лепак стик eco 12/1

65 ден

– квалитетно тело за удобно држење и
користење
– направени од рециклирачки
материјали
– супер лесно лепење на картија,
картони и други крафт материјали
– идеален за на училиште

SKU: 43166 Категорија