Фломастери

140 ден

Фломастери 10+2ком

Должина на пишување 550м

Дебелина на врв 3мм

Материјал пластика

Облик округли

10 основни бои +златна + сребрена

Димензија  157*10мм

Шифра: 130314 Категории: ,