Flowy, шише за вода, Реал Мадрид, 350ml

110 ден

Спецификација:
Димензии: 6,6 х 17,5 см
Тежина: 40гр
Материјал: пластика (ПП)
Капацитет: 350мл
Flowy, шише за вода, Реал Мадрид, 350ml

Шифра: 305829

SKU: 305829 Категорија