Ранец SMASH

2.610 ден

– анатомски грб со перничиња за удобност
– ремени на рамо со ремени за регулирање на висината на ранецот
– еден отворен страничен џеб
– еден страничен џеб со патент со златно срце
– две големи прегради со двоен патент со златни срца
– еден преден џеб со патент со златно срце
– една помала предна преграда со патент со златно срце
– рачка за носење
– засилено дно
– димензии 48 x 40 x 18 cm

SKU: 105329 Категорија