Ранец Pop Tend

1.050 ден

Големина:35х28х20цм

Волумен 19л.

Материјал:различен

Грб:мек грб

Метален патент

 

-самостоечки

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив