Ранец Play Xpack

550 ден

Димензии: 45 x 32 x 21 cm

Tројно шиен, водоотпорна ткаенина, висококвалитетен полиестер, прилагодливи нараменици во форма на банана, рачка за носење, лесен и издржлив.