Ранец Партизан

1.350 ден

Големина:41х31х21цм

Тежина:920гр.

Волумен 26л.

Материјал:полиестер  300D

Грб:мек грбсо анатомски перничиња

Метален патент

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-рефлектирачки безбедносни траки

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-странични џебови