Ранец Frozen Pink

2.970 ден

Димензии: 49 x 34 x 24 cm

Самостоечки, специјални силиконски тркала за сите услови, ранецот е опшиен трипати, водоотпорна ткаенина, висококвалитетен полиестер, рефлектирачки сигурносни ремени, прилагодливи раменици, мека рачка со поставата, странични џебови, организатор во предниот џеб.