Анатомски ранец Wow

3.315 ден

Димензии: 41x31x22cm

Опис:

  • целосна поддршка на р‘бетот
  • вентилирачка позадини против потење на грбот
  • високо квалитетен материјал
  • неколку прегради
  • странични џебови
  • мал организатор од предна страна
SKU: 90750 Категорија