Анатомски ранец Вселена

2.750 ден

Анатомски ранец со тврдо дно и подпирачи
– анатомски грб со перничиња
– мрежест грб кој овозможува циркулација на воздухот
– засилени ремени за рамо со перници за удобност и ремени за регулирање на висината на ранецот
– рефлектирачки ленти од сите страни и на ремените на рамо
– два странични џебови со рефлектирачка лента: едниот се отвора со гума, а другиот се затвора со патент
– една голема преграда со двоен патент кој содржи голем отворен џеб
– една средна преграда со двоен патент
– една помала преграда обложена со алуминиумски материјал наменета за чување ужинки
– рачка за носење
– водоотпорен материјал
– димензии 40 x 18 x 48 cm
– тежина 1,1 кг
SKU: 105003 Категорија