Анатомски ранец Аnekke

3.730 ден

– анатомски грб со перничиња и алуминиумска прачка која може да се извади при перење
– мрежест грб кој овозможува циркулација на воздухот
– засилени ремени за рамо со перници за удобност и ремени за регулирање на висината на ранецот
– рефлектирачки ленти на ремените на рамо
– рефлектирачки ленти од сите страни
– преден џеб и два странични џебови
– рачка за носење
– 600D водоотпорен материјал
– димензии 48 x 18 x 40 cm
– тежина 1 кг

SKU: 26578 Категорија