Предшколски ранец со две лица, Mickey Mouse

780 ден

две прегради со два различни дизајни
прилагодливи ремени
два странични џебови
водоотпорен текстил

Димензии 32*26*12цм

Тежина 290 гр.

SKU: 92032 Категорија